Oletko kiinnostunut tiedekerhon vetämisestä ja yrittäjyydestä?

Kide Science tarjoaa mahdollisuuden franchising-yrittämiseen tiedekerhon opettajana. Tiedämme, että oman yrityksen perustaminen ja idean kehittäminen voi vaatia suuria ponnistuksia.

Kide Sciencen franchising-yrittäjänä saat valmiina timanttisen idean ja tunnetun brändin käyttöösi. Kide Sciencen franchising-paketin avulla voit toteuttaa laadukasta toimintaa joustavasti alueellasi ja omien aikataulujesi mukaisesti!

Lapsi oppii luontaisesti leikin kautta. Kide-tiedekerho on yksi suuri leikki, jossa opettajatkin heittäytyvät draaman keinoin osaksi kiehtovaa tiedeleikkiä. Edellytämme hakijoilta erinomaista kykyä työskennellä pienten lasten kanssa. Työ vaatii itsenäistä otetta sekä kykyä organisoida omaa työtä. Eduksi lasketaan kokemukset draamasta sekä innostus oppia lisää luonnontieteistä.

Lue tästä Helsingin Sanomissa 5.3.2018 ilmestynyt juttu franchising-yrittäjästämme Marista.

PERHEVAPAALLA ollut Mari Ahti kaipasi kokemuksia yrittäjyydestä ja ansiotuloja, mutta paluu takaisin työpaikkaan kolmen pienen lapsen äitinä ei tuntunut vielä ajankohtaiselta. Jotain piti keksiä. Ja Ahti keksi: hän ryhtyi yrittäjänä vetämään lasten tiedekerhoja.

Haluatko mukaan? Seuraava koulutus alkaa 31.8. Helsingissä.
Lähetä meille info@kidescience.com itsestäsi lyhyt video, jossa kerrot ajatuksiasi seuraavista asioista.

  • Miksi pienille lapsille tulisi opettaa tiedettä?
  • Miksi tiedekasvatus on tärkeää?
  • Mikä on yrittäjyydessä hienoa? Entä mikä haastavaa?
  • Vapaa sana.